Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Ons bedrijf heeft meer dan 25 jaar veroorzakend en uitvoerend ervaring. Onze producten zijn etc. uitgevoerd naar de meeste landen van de wereld, zoals Rusland, Amerika, Australië, philippne, Indonesië, Zuid-Afrika. Wegens rijke het uitvoeren ervaring, kunnen wij populair canvastype aan onze cliënten verstrekken, en kunnen ook materiaal aanpassen dat op de gedetailleerde eis van onze cliënt wordt gebaseerd.

   

  Wij hebben onafhankelijke QC afdelingen zowel in het bedrijf als de fabrieken die strikt de kwaliteit van elk proces controleren om onze productielijnen toe te laten om Chinese Nationale Normen, zelfs Internationale Normen te bereiken.

   

   

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

 • OEM / ODM

  De laatste jaren, met onze ontwikkeling, hebben wij meer en meer meer in technologie geïnvesteerd, in geavanceerd materiaal gebracht, het bedrijfseconomiemodel constant gebracht en de betekenis van humanisme in onze collectieve cultuur gecreeerd. Deze maken ons bedrijf aan het front van de textielindustrie zijn. Wij leiden om geavanceerde productietechnieken en perfecte inspectiemiddelen te bezitten, de beheerswijze te verbeteren en de werknemers op te leiden die van hoogte - kwaliteit en hoog technisch niveau zijn

 • R & D

  Momenteel, heeft ons bedrijf een reeks van perfect kwaliteitscontrolesysteem gevormd. Wij concentreren ons op de marktontwikkeling, en spuiten fondsen aan opstelling in het R&D-centrum. Wij kunnen diverse producten overeenkomstig de eisen van cliënten maken. Tegelijkertijd, verzekeren wij kwaliteit en levertijd, die ons helpt een betere reputatie over de hele wereld bereiken.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Mr.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)