Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Ningbo
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 1988
Export pct : 80% - 90%

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd werd opgericht in 1988, zijn wij gespecialiseerd in canvas, canvasproducten, geteerd zeildoek, pvc-geteerd zeildoek, waterdichte producten, tenten, en het kamperen producten.

De laatste jaren, met onze ontwikkeling, hebben wij meer en meer meer in technologie geïnvesteerd, in geavanceerd materiaal gebracht, het bedrijfseconomiemodel constant gebracht en de betekenis van humanisme in onze collectieve cultuur gecreeerd. Deze maken ons bedrijf aan het front van de textielindustrie zijn. Wij leiden om geavanceerde productietechnieken en perfecte inspectiemiddelen te bezitten, de beheerswijze te verbeteren en de werknemers op te leiden die van hoogte - kwaliteit en hoog technisch niveau zijn.

Momenteel, heeft ons bedrijf een reeks van perfect kwaliteitscontrolesysteem gevormd. Wij concentreren ons op de marktontwikkeling, en spuiten fondsen aan opstelling in het R&D-centrum. Wij kunnen diverse producten overeenkomstig de eisen van cliënten maken. Tegelijkertijd, verzekeren wij kwaliteit en levertijd, die ons helpt een betere reputatie over de hele wereld bereiken.

Met de bedrijfsethiek van „Kwaliteit voor het Leven, en Krediet voor Ontwikkeling“, heten wij u welkom om onze fabriek te bezoeken en te hopen dat wij goede samenwerking in de toekomst zullen maken.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Mr.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)